Tails (Anoniem Besturingssysteem)

Freeware Tails (Anoniem Besturingssysteem) 5.7

Enkel Leden kunnen Downloaden, maak je gratis Lid.

 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Begrijp ik volledig. Het is altijd leuk als je van een hobby je werk zou kunnen maken. Ik reken mezelf bij de gelukkigen. Al heeft me dat ook wel enkele jaren avondschool en overuren gekost.
Om even een laatste keer terug te komen op het AI gebeuren nu. Ik merk aan je uitleg dat je blijkbaar "all the way" wilt gaan. Programmeren etc...
En dan heb je natuurlijk de VDAB en andere instanties die daarmee trots willen uitpakken, omdat het hip is. Zoiets trekt mensen aan. Maar weet dat ze die dingen enkel kunnen "belichten". Wat is het, wat doet het. En daar stopt het dan ook letterlijk. Ze geven de mensen dan een zogezegd "certificaat", zodat die een soort erkenning voelen etc. Allemaal heel mooi, maar op de arbeidsmarkt heeft dat NIHIL waarde. Nix, noppes...

Als een bedrijf mensen nodig heeft rond "AI", weet ik al vrij zeker wat in die vacature gaat staan; minimum universitaire opleiding (of gelijkgestelde door ervaring) met specialisatie in neurale netwerken en master in mathematics, en met affiniteit voor programmeertalen. En dat is de harde realiteit. Ik lees hier ook dingen zoals; dat men mensen nodig hebben die zulke zaken "uitwerken", en dat dan programmeurs dat kunnen implementeren. Hmmm, zelfde mooi verhaal hier, zulke "AI analisten" gaan ze ook niet bij de VDAB halen hoor. Maar wel bij de top van de unief. Nee, er zullen mensen zijn die zeggen "Chris, ga ervoor!" Zonder zoals je zelf al zei, wetende waarover het gaat of echt inhoud, laat staan u eerlijk zeggen wat ze echt denken. En ja, ik steek mss die droom of interesse stuk zoals een naald in een balon. Maar wat heb je het liefst? Iemand die je gaat aanmoedigen voor een droom die onbereikbaar is, of iemand die je op voorhand ff een realitiecheck aansmeert.

Wil je herscholing? Sta ik 100% achter. Ik zie dat je interesse hebt, dat is een plus. Volg een opleiding (vb avondschool) programmeren.
Hier een voorbeeldoverzicht van zulle opleiding:

Let wel, van de 30 mensen die daarmee starten, gaan er misschien 10 dit ook effectief uitdoen.
 
Als ik op jobbeurzen kwam vroegen ze veel java (programeertaal voor ???) Ik was er toen niet klaar voor en nu nog niet.
Ik heb html5, css3, bootstrap beperkt vermoed ik, en nu begin ik aan Javascript op freecodecamp https://www.freecodecamp.org/
Ik heb dat bij een itc groepje begonnen en was gratis of het voor iedereen gratis is heb ik niet uitgezocht maar misschien is dit het proberen waard.
Is niet onder druk en mogelijk gratis.
 
Tuts heeft Tails (Anoniem Besturingssysteem) bijgewerkt met een nieuwe update:

Software-update: Tails

Wijzigingen en updates

Voeg ondersteuning toe voor de Ledger-hardwareportefeuilles in Electrum. (# 15353)
Update Tor Browser naar 10.0.7.
Update Thunderbird naar 78.5.1.
Update Linux naar 5.9. Dit zou de ondersteuning voor nieuwere hardware (graphics, wifi, enz.) Moeten verbeteren.
Verwijder het Unifont-lettertype. (! 263)

Opgeloste problemen:

Herstel aanvullende software door de APT-sleutel voor deb.torproject.org bij te werken. (# 18042)
Herstel het...

Lees meer over deze update...
 
Hier lees ik heel veel waarheden. Ikzelf ben altijd blijven leren. Heb het behoorlijk ver geschopt met geen diploma. Maar op vandaag is het inderdaad dit papiertje die aangeeft wat er de rest van Uw dagen nog voor U klaar ligt. Ik was 25 jaar afdelingsverantwoordelijke bij Bekaert. Bij de benoeming meldde men mij dat ik de laatste was die ooit zonder diploma dergelijk statuut kon krijgen. Alles werd sindsdien bepaald in functie van hun diploma. En hoe gek het ook moge klinken. Het is niet altijd van tel of je het kan. Het papiertje bepaalt.
Besef ook dat je met 30 begint af te takelen als je niet blijft leren. Dus vooral blijven leren is de boodschap. Zelfstudie kan zeker. Op vandaag is alles te vinden via de gekende media.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan