cve

Medewerker
Forumleiding
Xiaomi heeft een deal gesloten met Microsoft, en daarmee zou dit de deuren kunnen openzetten naar Europa en America voor dit Chinese merk die het in het land van herkomst trouwens heel uitstekend doet.

Microsoft heeft vandaag bekend gemaakt dat het een overeenkomst heeft gesloten met Xiaomi . Het Chinese bedrijf koopt zich voor een stukje in en dit moet ervoor zorgen dat Xiaomi voet aan wal kan krijgen in Europa en de US.
In China is Xiaomi heel erg succesvol met zijn heel erg betaalbare toestellen met heel erg mooie specs. Maar hier heeft het nog geen patenten genoeg in bezit en met deze overeenkomst met Microsoft is dit probleem meteen opgelost. Wat juridisch gezien nodig is om in Europa en America nodig is.
Voorlopig kan je de vrij krachtige en betaalbare toestellen enkel nog maar kopen door ze te importeren.

Vanaf September dan komen dan op de Xiaomi toestellen dan Microsoft software mee geinstalleerd op hun toestellen. Wat niet slecht hoeft te zijn. Want je krijgt gewoon als extra op je toestel Microsoft Word, Excel, Powerpoint, Outlook en Skype mee geinstalleerd. Wat je Xiaomi meteen een heel andere dimensie heeft, meer professioneel overkomt.
 
Laatst bewerkt:

cve

Medewerker
Forumleiding
Nog enkele dagen en het is September en dan krijgen de Xiaomi toestellen meteen een hoop Windows software mee en de daarbij gaande updates ook. Of de reeds bestaande toestellen een OTA update gaan krijgen met deze bijkomende Software is niet duidelijk, men spreekt hier eigenlijk wel enkel over nieuwe toestellen, dus vrees ik dat de reeds verkochte toestellen die extra software die voor velen wel een mooie extra zal zijn mis.
 
Bovenaan Onderaan