Windows 10 waarschuwing

Status
Niet open voor verdere reacties.

georguy1

Steunend lid
Vip Lid
raar dat ik iedere keer zo een bericht als bvb als ik CCleaner open en laat scannen , zoals bij andere dingen ook
kan dat ergens uitgeschakeld worden ?
 

Bijlagen

  • 1.JPG
    1.JPG
    27.2 KB · Weergaven: 334
Laatst bewerkt door een moderator:
klik rechts onder op Windows beveiliging ..klik daarna verder op virus en bedreigingsbeveiliging .. klik verder op instellingen en uitsluitingen .
voeg de Ccleaner.exe toe aan de uitsluitingen
 
vraagje zijn dat toevallig downloads via een pay-server opgehaalde bestanden aangezien deze allemaal zo 'n rare naam dragen ..
denk er aan niet alles wat men daar ophaalt is proper te noemen en in dat geval is het normaal dat de Defender telkens daar een melding van geeft ...
*aangaande de melding dat deze Ccleaner je geheugen wilt wijzigen mag je er haast van overtuigd zijn dat deze een besmetting mee heeft ..waarschijnlijk de activator (patch) ..
in dat geval dien je deze "activator" of patch aan de uitsluiting toe te voegen ..
**beter zou het zijn om zulke software niet te gebruiken .
 
dat ga ik doen
moet wel erbij zeggen dat ik CCleaner al jaren gebruik , en er is regelmatig een update naar nieuwe versie , doe ik dan , maar het is de éérste maal dat ik die verwittigingen krijg , in bijlage de laatste versie afdruk versie 5.62.7538
ps : lees ook dat de miserie begonnen is na het overnemen van CCleaner door Avst ( dat zou kunnen want ik zag dat ool al passeren daar rechtsboven die Avast )
 

Bijlagen

  • Knipsel.JPG
    Knipsel.JPG
    72.2 KB · Weergaven: 255
Laatst bewerkt door een moderator:
bedoel je nu dat je dus deze melding krijgt terwijl jij een legale versie gebruikt en niet eentje opgehaald via een pay-server langs spotnet om.
dan zou jij deze melding betreffende de Ccleaner.exe niet mogen krijgen ...aangezien jij dan een legale versie gebruikt kun je dit probleem eerder voorleggen bij hen .
 
IDD, Qtex, al altijd zo de updates gedaan bij hen , eens hem volledig verwijderd in configuratie scherm en hem heropgezet via hun sit -zie bijlage - maar resultaat is hetzelfde
 

Bijlagen

  • Knipsel.JPG
    Knipsel.JPG
    83.6 KB · Weergaven: 216
het rare is dat ik deze ccsetup562.exe gestart heb op een virtuele Windows 10 en deze nergens een melding kreeg van de defender ,betreffende het opstarten dan van de ccleaner gaf hier de defender géén melding ..
*mijn advies zou eerder zijn om alles van de vorige ccleaner's te verwijderen en deze daarna vers te installeren .. echter geef je al aan dit gedaan te hebben ..
 
Ga alles nog eens verwijderen en scannen met mamb en dan later nog eens herinstalleren
Wie weet

ps : is er eventueel een ander evenwaardig prog. dat CCleaner kan vervangen en hetzelfde doet ?
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan