XSNews - Unlimited 14days of free Usenet to try at maximum speed

Extender WIFI van Oranje

Status
Niet open voor verdere reacties.

Tuts

Oprichter
Forumleiding
Admin
Mijn wifi netwerk overal in huis uitbreiden 30€
De Extender wifi maakt gebruik van de PLC-technologie (Power Line Carrier) die digitale gegevens (internet, video, data, audio) doorstuurt via je elektriciteitsnet thuis.
De Extender wifi werkt met een hoofdmodule, die op je modem is aangesloten, en een secundaire module, die op het stopcontact is aangesloten in de kamer waar je het wifi-signaal wil versterken.
Met de Extender wifi verbind je al je toestellen met je thuisnetwerk, zonder extra kabels, zelfs al zijn die ver van je modem verwijderd.
Dankzij de wifi-dekking kan je al je toestellen verbinden, waar je maar wil.
Handleiding: https://www.orange.be/…/problem…/internetproblemen-oplossen…

xQ8Pzs2jXNGw-OneXdT5crSp.png
 

cve

Medewerker
Forumleiding
Wij hebben dit met Telenet. Super makkelijk. Je kan bij Telenet kiezen, er zijn 2 soorten in omloop, met WIFI en zonder. Voor boven is er gekozen voor vast internet en zijn het dus kastjes zonder WIFI. beneden is het met WiIFI. Super handig. Wil je bv dan eens buiten of zo ook wifi hebben, gewoon het bakje elders inpluggen en klaar is kees.
 

cve

Medewerker
Forumleiding
Weet niet of het bij Proximus ook zo is, maar bij telenet is het toch zo, dat ik niets anders kan gebruiken als deze van Telenet. Er zijn blijkbaar een enkel andere combatiebel met die bakjes die wij hebben.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan