Kleine smartphone gezocht?

Status
Niet open voor verdere reacties.
Mijne gsm gaat niet met sms naar de parkeermeters. Gisteren naar die gasten gebeld, het moet een smartphone of iPhone zijn.
Die grote bullen in mijne zak vind ik niks., dat gechat ook niet Of het prepaid mag zijn heb ik niet gevraagd. Via hun website Indigo kom je weinig te weten.
Ik zoek een kleine smartphone ook om er Scan2go op te zetten, dit is via 4 G maar wat kost mij dat(40 uur/week)? Kent er iemand iets van?
 
kijk eens bij u in de Aldi daar vind je soms van die kleine ( hier in de Aldi ligt er nog eentje zoals de deze hier )
*de actie is voorbij maar soms blijft er eentje liggen die na een tijdje afgeprezen word..normaal vragen ze 80€ momenteel kost deze hier nog een 60€
 
Die dingen worden steeds minder aangeboden en wat er te koop is flink aan de prijs, een Motorola zou kunnen.

De reviews van die Bea-fon zijn niet echt hoopgevend.
 
bea-fon zou ik ook niet nemen
als je daarmee een berichtje moet sturen (daar word je zot van :rolleyes:)
 
een kleine smartphone is inderdaad erg moeilijk te vinden, zelfs de budget smartphones hebben tegenwoordig ook bijna een A4 blad grootte scherm.
Bij de super budget smartphones kan je wel nog eens iets vinden dat niet al te groot is. Bij bol.com kan je wel wat vinden en bij Krefel heb je er ook wel.


https://www.krefel.be/nl/p/51001460-xperia-x-zwart
https://www.krefel.be/nl/p/51002703-gs270-metallic dit is het goedkopere en dus ook met minder geheugen en RAM als die hierboven vermeld.
Dan eens bij bol.com
https://www.bol.com/nl/p/sony-xperi...fdMrA.vxu3ovXAXoUtyJL-ilBKFw_0.4.ProductTitle

https://www.bol.com/nl/p/sony-xperi...ltgh=gue1EJZINCUd6byokxdCmg.1.17.ProductTitle

https://www.bol.com/nl/p/sony-xperi...pN0Q.t1uf8dAg8H7h3VW6QgBNew_0.11.ProductTitle

https://www.bol.com/nl/p/huawei-p9-...ltgh=iAp3AjV7Yy0nts3kAhlEtA.1.23.ProductTitle

Dit zijn zowat de kleinste die momenteel te koop zijn. Je vind er nog, maar met Android ouder als Android 7 heb ik zeker niet vermeld.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Duur spul. Die van den aldi is maar 3 g wifi. Die van de Krefel zijn de 5 duizend reeks met allen een grootte van 5' maar niks wifi.
Ik heb zelf wat gezocht dan maar ene van 4' groot en wifi 4g, een vereiste voor de Scan2Go app. Een 3 inch bestaat ook. Maar van beide geen data over hunne wifi, dit zou 4 g moeten zijn. En als extra knopjes ipv 1 groot scherm.
 
https://www.vandenborre.be/smartphone/nokia-1-blue Niemand kan natuurlijk weten wat je wil, maar deze Nokia 1 Bleu is 4G/4,5 inch/89€ en al niet meer te krijgen of teveel verkocht.
10 j terug had ik ook eerst gegoogled, ging op reis, weinig tijd. Bijna hopeloos, maar ik had op de site van Phonehouse gezocht. Je komt daar, mega veel toestellen maar toestel lag er niet tussen . Aan de toonbank, stond bijna terug buiten tot ik zei wat ik zocht. En plots vanachter zijn toonbank kwam het toestel tevoorschijn.
Denkelijk is dit ook zo geen geval, eerst oude toestellen(weken oud) worden verkocht.
 
Nokia 1 is met het Android go besturingssysteem, dat hebben wij hier in huis voor 1 van de Kids. Dat heeft heel weinig opslagruimte en werkt ook traag naar mijn mening. Verder is het een degelijk toestel en nog een tijd beveiligd ook.
 
ik denk dat je best een winkel binnen stapt die jij vertrouw en vraag naar een Smartphones ik weet niet wat u wat de prijs is wat je er wild aan geven maar in niet te dure smartphone goede kwaltijd die alles moet kunnen wat jij wild is Nokia 5.1 voor 155€ https://www.vandenborre.be/smartphone/nokia-5-1-plus-blue waar let je het best op bij smartphone
interne opslagcapaciteit: minste 16GB of meer ( dit bestekend hoeveel dat je kan bewaren op u smartphone )
RAM-geheugen (dat is de snelheid van u smartphone 3GB of meer
Capaciteit batterij :
minste 3000 mAh ( als je minder neemt is u batterij van smartphone snel plat maar je mag wel meer nemen 4000 mAh of 5000 mAh hoe meer hoe beter )
deze raad wil ik u meegeven en kijk ook voor de zelfde smartphone in ander winkels daar zijn ze soms goedkoper
 
interne opslagcapaciteit: minste 16GB of meer ( dit bestekend hoeveel dat je kan bewaren op u smartphone )
RAM-geheugen (dat is de snelheid van u smartphone 3GB of meer
Capaciteit batterij :
minste 3000 mAh ( als je minder neemt is u batterij van smartphone snel plat maar je mag wel meer nemen 4000 mAh of 5000 mAh hoe meer hoe beter )
deze raad wil ik u meegeven en kijk ook voor de zelfde smartphone in ander winkels daar zijn ze soms goedkoper
Ik zeg bijna hetzelfde als minimum. Behalve dan het RAM geheugen zeg ik dat 2 GB het minimum is. Batterij van 3000 mAh sterk is natuurlijk een must. Maar daar kijk ik nu niet zo erg naar. Ik kijk in het budget gebied slechts enkel naar de processor, RAM en intern geheugen. Anders kan je blijven zoeken.
De Nokia 1 die hij hier zelf aangeeft draait op Android Go en dat is het lichtgewicht besturingssysteem van Android. Dit toestel heeft slechts 1 GB RAM en 8 GB intern geheugen. Mijn zoon heeft zo een toestel, hij is er tevreden over, hij verlangt ook nog niets meer als een basis toestel. Want dit is het echt wel. Alles is er, maar op het randje van net wel en wel niet zo. Maar wel degelijk en voor nog een lange tijd up to date.
 
Ik ding weet ik dat en dat is dat men nieuwere chips maakt met meer lagen. En 1 raadsel, kun je hem op Nederlands zetten. En extra geheugen kan op je sim card zitten of moet je kopen.
Deze zijn betaalbaar, extra geheugenkaart en kun je op zak steken. Ik ben er een paar aan't napluizen :
//
 
Met zulke mini toestelletjes is het haast onmogelijk om een berichtje te schrijven. Verder zijn er daar weinig nadelen aan bij wat ik zie on reviews.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan