Mijn loopbaan wat is uwe ?

Status
Niet open voor verdere reacties.

Tuts

Oprichter
Forumleiding
Admin
Ik ben in 1988 in leger gegaan en ik 1989 afgekeurd :p
Dag er na ben ik beginnen werken als kuiser bij http://www.bauwensmeat.eu/ en daar heb ik 1 jaar werkt als kuiser met warm water machiene kuisen, dit was elke dag met de late en op laatste stak het wat tegen. Dan ben ik veranderd van werk bij jansens cleaning daar heb ik 1 jaar gewerkt dit was opruimen van tanken dat gelekt waren. De grond moest weg en moest nieuwe grond komen. Daarna heb ik in Lokeren gewerkt als kuiser in de jutte. Na dien heb ik 15 jaar in de bouw gewerd als metserdiender en diender 4 metsers zonder kraan enkel met lift. Nadien bij tennis perdaan aanleggen van tennispleinen in gravel en kunstgras dit heb ik zo een 2 jaar gedaan. Dan ben ik ik beginnen werken bij dcw stansen van kunstoffen ( machine operator ) tot 2003. Nu ben ik terwerk gesteld als hulp monitor in een beschuttewerkplaats in Hamme waar in mensen met een (beperking) hun werk post opzet en begeleid.
Dus als werk heb ik ik nooit met pc gewerkt mijn éérste computer dat ik gekocht heb was in 2000 en was een Windows Me vlug over gegaan naar xp. Met Windows Me was ik actief op msn group als ivanhoejupiler. Nadien een domeinnaam genomen op telenet webruimte ivanhoejupiler. Erna hosting genomen met domeinnaam en nadien met steun van leden eigen server gekocht deze was gehost bij 1eurohost. Team van ivanhoejupiler wou niet mee in mijn verder stappen dus was dit het einde voor mij. In 2006 ben ik pctuts.be gestart. Ik doe dit als vrijwilliger en heb ook nog mijn job als hulp monitor in beschutte werkplaats.

In de krant gestaan met mijn zoon in verband met de pluim

krant.jpg
 

DDragon80

Beheerder
Forumleiding
Admin
Om mijn loopbaan te starten, moet ik eigenlijk teruggaan tot voor men werkperiode. We kochten thuis onze eerste computer toen ik 14 was. Dat was in 1994. Dit was een clone met een AMD 486 processor en een harde schijf van 250MB. MS-DOS 6 en Windows 3.11 waren toen de standaard. De beginperiode van Linux heb ik ook nog even aangevangen, maar toen niet echt mee verdergegaan. Vanaf toen is men passie en interesse gestart. Rond men 18de ben ik begonnen met vakantie en weekendwerk in een computerwinkel. De eerste hands on ervaring. Een paar jaar later (2001) ben ik begonnen als computertechnieker in een KMO. 8 Jaar later heb ik in datzelfde bedrijf me mogen opwerken als netwerk/systeembeheerder. Dat heb ik daar nog 5 jaar gedaan. Tussendoor kluste ik nog bij in een andere computerstore en heb ik via avondschool men hoger diploma alsnog behaald. Daarna (2014) ben ik naar de KULeuven gegaan, waar ik tot nu toe nog steeds werk op departement natuur en sterrekunde.

Helaas heb ik nooit de kranten gehaald :p
 
  • Like
Waarderingen: Tuts
Komt nog wel, bij de overlijdensadvertenties.;!

In 1995 m'n eerste echte PC, een AMD 486 ook maar op een PCChips prut mobo en simmetjes die niet te betalen waren, en naast die Dos en W95 ook met RedHat geprutst.
Was al bezig geweest met een 8088 en basic, dat was pas gepiel en op een mainfraime met Unix in de console, zonder grafische omgeving dus, ook gepiel.

Opleiding mulo en diverse vakopleidingen maar niets met de ICT, door schade en schande deze materie eigen gemaakt, zoonlief doet HBO ICT en vraagt mij soms nog om info.
Was als dienstplichtige lichting '73-12 en kwam bij de luchtmacht, opleiding als soldaat algemeen en telefoonist/lijnwerker op de Limos Nijmegen en Lets Schaarsbergen.
Een dik jaar erna op Terschelling gelegerd geweest, fantastische tijd daar gehad, overigens.
Maar dat is allemaal in Nederland.
Erna bedrijfsleider en vestigingsmanager bij diverse doe-het-zelf ketens geweest.
Ben nu met pensioen.
 
Laatst bewerkt:

Skippy

Beheerder
Forumleiding
Admin
Tsja, mijn loopbaan. Daar kan ik een dik boek over schrijven.
Ik hou het kort en alleen mijn computerervaringen.

Datums heb ik nooit genoteerd, dus het wordt een beetje gokken.

Zo ergens rond 1985 mijn eerste Commodore en al gauw daarna de Atari. Wat die dingen voor die tijd allemaal al konden wekte mijn interesse.
Daarna kwam eind jaren '80 mijn eerste IBM PC. Een heuse 8086 processor met DOS 3.1
Daarna zo rond begin negentiger jaren mijn eerste Apple wat Grafisch gezien een enorme vooruitgang was.
Maar toch bleef ik ook Microsoft trouw met een 286 en later een 386 en weer later een 486.
Ik heb vanaf Windows 95 zo'n beetje alle Microsoft besturingen gehad tot nu Windows 7 waarop ik nog steeds naar volle tevredenheid draai. Windows 10 staat hier op een test pc die zelden opgestart wordt.

Een computer opleiding heb ik nooit gehad, alles wat ik weet heb ik mijzelf aangeleerd en met de komst van internet veel gelezen en geleerd.

De meeste systemen vanaf rond 1998 heb ik zelf in elkaar geschroefd en voorzag deze met een processor die niet de nieuwste is, maar een betaalbare en toch voldoende snelheid heeft.

Ik ben de computerreparateur voor de hele familie, vrienden, kennissen en mensen uit de buurt.
Ook bied ik al vele jaren hulp via internet zoals hier op ons forum en daarvoor was in actief bij Helpmij.nl Helaas heb ik daar een Ban gekregen omdat men het niet met mij eens was en daar heb ik dan ook helemaal niets meer te zoeken.

Inmiddels ben ik 60 jaar en ik mag zeggen dat ik een gedegen computerkennis heb, maar het verbaast me dat ook ik regelmatig nog veel dingen leer. En foutjes maken vind ik menselijk.
 

rastamoto

Steunend lid
Vip Lid
Oeijejoei,ik moet ver terug gaan . In 76 naar het leger. Dan een jaar of 4 als dakwerker . In 80 begon een mooie loopbaan aan de NMBS. En nu op rust.Mijn eerste pc was een spectrum 48k , nog met een gewoon tv scherm.
begin jaren 90 verkocht de NMBS ook zijn eerste pc, een 286 met Windows 3.1. Met de flopiedisk kon je al kleine bestanden opslaan. En toen kwam het internet met een telefoonverbinding dat was voor ons gewoon de max,wij konden surfen maar niet lang want het was te duur. Dan verschillende computers in huis,de evolutie volgen. Nu bijna altijd bezig op een tablet, soms nog op een laptop.
in de zomer was mijn grootste bezigheid toeren met met de moto.
 

H_D_14

Steunend lid
Vip Lid
Hoop dat ik het kan verzenden.
Effe mijn leven in het kort uitschetsen.
Ben geboren 2 dagen later of JFK dood is geschoten.
Heb een gewone Getuigschrift gehaald als houtbewerker.
Was toen 16 jaar.
De jaren van veel werklozen crisis kwamen eraan.
En telkens kwam er de opmerking ben je al soldaat geweest?
Ben dan op de datum dat ze John Lennon dood hebben geschoten.
Begonnen aan een loopbaan beneden de trap als soldaat.
En enkel in die richting gebleven.
Heb tot 2003 in Duitsland gebleven.
Dan naar ons apenlandje gekomen.
Helaas kon ik me daar niet aanpassen in mijn geboorte land.
In 2006 ben ik dan alleen.
Als dienaar (Militair) van ons land naar Frankrijk gegaan.
Mijn vrouw en kinderen zijn gebleven in België.
Daar de Overheid zo eerlijk was om niet de waarheid te vertellen.
En helaas door mijn verschillende stielen geraak ik niet weg.
Of het is in een kist of pensioen waar ik op langzaam op wacht.
Jaren genoeg maar de ouderdom niet.
Mijn eerste computer was Commodore 16 en dan de rest die erachter kwam
Ik heb de ganse serie modellen ooit gehad.
Die freak zat in mij helaas.
En moeten weg doen van mijne chef thuis.
Omdat het teveel plaats innam.
Tijdens de verschillende verhuizen.
Vermoed ooit verkocht vanaf 2003 jammer genoeg.
Dan de IBM 386 dacht ik in 87 en noem maar op wat nog volgde.
Tot zelf Apple waar ik me nog niet heb in verdiep.
Omwille ze er niet veel Nederlandse prog hebben.
Mij toen een beetje gespecialiseerd in dos in de vroegere tijden.
Helaas door mijn werk het dan maar gelaten.
Ook jammer natuurlijk.
Want zo heb je de Raspberry,Ardino en het andere Pine 64.
Helaas zit deze nog allemaal ergens verpakt de verschillende modellen.
Door het gebrekkige internet hier Max 377Kb.
Kan je wel iets doen maar is wel te traag.
Nu hou ik me ook nog bezig met Satelliet.
En als ik heel veeeeel tijd heb als ik in België ben Motorrijden.
Helaas zijn die nu zo oud dat de banden versleten zijn door stil te staan.
Zal stoppen want strak ben ik bezig met een boek.
Zo dat is het.
 

WaWa

Medewerker
Forumleiding
Resume-NL
Ik moet wel héél lang teruggaan in het verleden, want ik ben al bij de derde leeftijd… Hahaha… ’t Is precies alsof ik een levensloop voor een sollicitatiebrief maak. Hier is het dan:
► Na al een jaar of twee als letterzetter in een Brugse drukkerij gewerkt te hebben heb ik in 1970 een D-diploma behaald die me toeliet om les te geven in het technisch onderwijs. Ooit kon ik dan als leraar in Brussel in het technisch onderwijs aan de slag met als specialiteit Reprografie/Drukkerij-technologie, maar ook typografie. Vooral kleurreproductie dan aangeleerd. Ik heb altijd geprobeerd om zelf dingen te leren en met de techniek bij te blijven, omdat toen alles begon te veranderen van letterzetterij met loden lettertjes tot offsetdruk met veel kleurenillustraties. De jaren die volgden waren voor mij getekend door zelfstudie, want mijn basisopleiding was niet van een hoog niveau.

Na een paar jaar les te hebben gegeven heb ik gesolliciteerd bij een Zweedse drukkerij die zich in België wou vestigen omdat Zweden niet in de EU was. Dat lukte - en dan met vrouw en klein kind naar Zweden vertrokken om daar te gaan werken en dingen te leren die hier nog niet bestonden. Dit was mijn eerste contact met personal-computers die voor gepersonaliseerd drukwerk aan een drukmachine was aangesloten. Daarna zes jaar terug in België om hun technieken hier in te voeren.

Toe ik er daar genoeg van begon te krijgen vond ik werk bij een lokale firma die Cartografie en Fotogrammetrische Luchtfotografie deed o.a. voor het ministerie van Openbare Werken. Om dat te doen hadden ze een twee-motorisch vliegtuig uitgerust met speciale camera’s om verticale foto’s te maken in normale kleuren, maar ook in het nabije infrarood; soms vanop grote hoogte (20.000 voet = ±7 km). Technisch héél tof met nogal wat uren hoog in de lucht. Omdat ze een speciale Kodak-ontwikkelmachine wilden kopen, kon ik een stage afdwingen en via Kodak bij de NASA gaan werken in San Francisco en in Sioux-Falls, South-Dakota.

Bij de NASA kon ik toen dingen leren, met grote IBM 360 en HP-1000 computers werken om o.m. satellietopnamen om te zetten in TV-beelden die via een monitor konden geïnterpreteerd worden i.v.m. het gebruik van de natuurlijke bodemrijkdommen, maar tegelijk ook voor lucht-spionage vanuit een U2-stratosfeer-straaljager en satellieten (!) (= Earth Resourses Observation Data Centre).

Ik was toen al goed bezig met technische dingen en begon er goed en wel *geobsedeerd* door te worden en wat kon ik beter doen dan te gaan werken in een technisch zeer geavanceerd land: Israël… Wat veel mensen niet weten is dat Israël het technisch verst-gevorderde land van de wereld is geworden. Je Intel-processor, soft-/hardware voor drones, militaire drones, je Sodastream apparaat, technologie voor zelfrijdende auto's, het komt allemaal van daar. Natuurlijk ook zonne-energie. Er zijn al km² vruchtbaar land gewonnen op de (Negev-)woestijn. Ze hebben drie installaties waar zeewater wordt omgezet in drinkbaar water. Ze hebben nu zelfs een overschot aan drinkbaar water die gebruikt wordt in de Palestijnse gebieden. Ook elektriciteit wordt naar daar uitgevoerd (zo’n vijanden zijn ze niet). Er worden 3.000+ patenten per jaar aangevraagd (tegenover 30 in Egypte). De mensen denken dat daar nog kamelen in de steden lopen, maar de werkelijkheid is anders. Met 8.5 miljoen inwoners is dat niet slecht gedaan. Daar heb ik de 20 beste jaren van mijn loopbaan doorgebracht.

Daarna nog een poging gedaan om op 57-jarige leeftijd bij Tetra-Pack in Italië te beginnen (kijk maar eens onderaan je drankkarton), maar in tegenstelling tot al wat voorafging in mijn loopbaan is dat serieus tegengevallen en ben ik op 60 jaar op pensioen gegaan.

Om niet in een zwart gat terecht te komen ben ik toen begonnen, met hulp van een vriend uit Eindhoven mijn oude Prius om te bouwen tot een pseudo-elektrische auto. Dit heeft en houdt me nu al een paar jaar bezig. Hierdoor rij ik nu al ruim vier jaar met een verbruik van ongeveer 1 liter/100 km.

Voilà. Dat was het dan.

Walter
 

chaply

Steunend lid
Vip Lid
mijn loopbaan begint op 16 jarige leeftijd bij een VW garage als mechanieker gedurende 5 jaar, daar na 12 maanden legerdienst in Duitsland.
eens terug thuis tot mijn pensionering altijd gewerkt in Auto 5 toen nog van de GB ook als mechanieker eerste klas.
van computer kende ik destijds zeer weinig, ben met commedoor 64 begonnen en zo opgeklommen naar 286, 386, 486 waar ik wel veel ervaring heb mee opgebouwd, van dos 3.1 tot nu windows 10 heb ik alle besturings systemen gehad.
nu dat ik in pensioen ben zit ik in een computer vereniging voor 60+ mensen die op latere leeftijd nog iets van de computer willen leren.
mijn persoonlijke hobby is digitale fotografie en bewerken met ligtroom of adobe Photoshop cc, maar verder help ik ook mensen envrienden met hun computer problemen.

zie zo dit was het ongeveer zou nog lang kunnen doorgaan maar je moet ergens de lijn trekken hé

chaply
 

diaxx

Steunend lid
Vip Lid
Mijn loopbaan is begonnen in juli 1963 bij CMB, na enkele weken bijgewerkt te hebben op kaai 214 kon ik als assistent mecanicien op mijn eerste reis vertrekken. Het varen heb ik tot 1974 gedaan, intussen naar hogere zeevaartschool geweest. In 1974 ben ik dan begonnen bij SIBP ( petroleum raffinaderij in Antwerpen) en dit tot 2001, ben dan op brugpensioen kunnen gaan. Nu zitten wij elk jaar voor enkele maanden in zuid Frankrijk. Ben begonnen met een MSX 1 nadien een MSX 2 maar die is gesneuveld toe ik er een dubbelzijdige diskette lezer in gemonteerd had. Dan is er de Atari gekomen, de windows pc ( juist na dos) en dan mijn eerste laptop van den Aldi (2001) en die werkt nog altijd, heb intussen wel al enkele laptop versleten. Heb plezier in het uitproberen van software en OS systemen en het helpen van personen met computer problemen.
 

rondhulster

Steunend lid
Vip Lid
Loopbaan: na middelbaar in Torhout (W Vl), van 1964 - 1972: KUL: chemie met eindresultaat doctoraat biochemie; 73-79: Unilever Iglo Ola R & D DV ijs in Baasrode; 198à-1986: R&D bij Frima (Gtrobbendonk) en Viking (Oostende) DV maaltijden, pizza, aardappelspecialiteiten en groenten; 1986 -2012: NPD (new product director) bij McCain alle niet frites producten; 2013 pensioen, kleine opdrachten i.v.m.; voeding.
IT: gestart met ponskaarten (1965), dan magneetbanden (Olivetti) dan tijd van big floppies over gewone floppies, CD's, Dvd's en USB - SD media.JOB: 6 x laptops win based
Home: steeds windows PC's: 5 x desktop, 2 x iPad, nu 2 x surface
goede basiskennis, grote interesse doch te weinig tijd Rondhulster
 

Mik

Medewerker
Forumleiding
Op mijn 14e levensjaar ben ik begonnen met werken. Eerste drie maanden in een ijzergieterij. Daarna begon ik aan mij carriere bij Bekaert in Zwevegem. Ik begon in een afdeling waar ze winkelwagentjes en allerhande bakjes assembleerden. Na 5 jaar overgestapt naar Profieldraden maken. Profieldraden zijn alle draden die niet rond zijn. Zo ken je het draad in een BH, ook het draad op de speelgoedtrainrails. (Beide zijn uiteraard gemaakt voor de kinderen maar het zijn de grote die er mee spelen.) Wat je dagelijks voor ogen hebt als profieldraad is het draad die Uw ruitenwisser heeft. Ook klepveren en zetelveren voor autoindustrie. In 1980 begon ik daar als Brigadier. Dit is de verantwoordelijk voor de ganse afdeling.
Vanaf mijn 14e heb ik nooit gelaten te leren uit allerhande boeken. Halfweg de jaren 80 kocht ik mijn eerste computer aan. Een MPF3. Als spoedig volgden er uitbreidingen zoals twee floppy's. Dit werkte met Basic. Daarna Pascal aangeleerd. Mijn eerste programma die ik maakte was een stock programma voor het bijhouden van alle profielrollen. Door mijn toedoen kwam er de eerste computer in de Bekaert afdelingen.
Tot mijn 50ste jaar bleef ik dit doen. Toen gaven we ook computerinitiatie aan mensen die de drempel van computerwerk wilden nemen. Toen ben ik in het Centraal magazijn van Bekaert begonnen. Was verantwoordelijke voor de ganse afdeling maar ook voor de bestellingen die er dagelijks gebeurden.
Op 55jaar kon men toe bij Bekaert brugpensioen aanvragen. Daar ben ik heel bewust ingestapt. Als bediende was dit geen brugpensioen, maar oudere werkloze statuut. Voorwaarde die ze stelden was met pensioen te gaan aan 60jaar. Op die leeftijd kreeg ik longkanker. Gelukkig konden ze die tijdig ontdekken (per toeval) en met een gedeelte van de long verwijderen. Alles is ondertussen bijna 10 jaar geleden.Dus nu ben ik al 15 jaar thuis. Wordt heel binnenkort 70 jaar. Sta nog altijd versteld van waar ik vroeger de tijd haalde om alle dagen bijna 10u van huis te zijn om te werken. Ben nog altijd met veel te veel zaken bezig. Maar neem wel de tijd om zeker nu in de zomerperiode te genieten van onze caravan. In het weekend trekken we er naar toe.
 

cve

Medewerker
Forumleiding
Ik ben in 89 afgestudeerd als lasser, maar ik ben begonnen te werken als plaat plooier en plaat snijder ( metaal). Na dit dik 2 jaar gedaan te hebben heb ik dan enkele interim jobjes gedaan om dan terug dik 2 jaar voordeuren in PVC te maken met een houten kern van Frager. Dan heb ik terug een 6 tal maanden interim jobkes gedaan om dan dik 10 jaar in Unilin Wielsbeke te werken waar ik verschillende functies heb uitgeoefend, daar word de uniclic laminaat vloer gemaakt. Ik heb daar door de stress een tromboze gehad en ik moest toen eigenlijk stoppen met werken van de dokter. Daar ik in 3 ploegen werkte hebben we het op een akkoord kunnen smijten en mocht ik enkel nog in dag werken. Dus ander werk gezocht en gevonden in dag ritme dan. Ik werd dan voor het eerst magazijnier bij ramen Vlieghe te Kortrijk waar ik na dik een jaar mijn job terug kwijt was. Dat was een nieuwe job die ze hadden gemaakt en na een jaar werd die niet meer goed gekeurd en dus afgeschaft. Dan heb ik 4 maand vingerlassen gedaan, dat is hout kops lijmen tot lange planken. Maar dat was totaal mijn ding niet dat ik daar ben opgestapt om bij Isofaq te gaan werken waar ik nu momenteel al 11 jaar werk als manusje van alles. Hoofdzakelijk ben ik daar wel magazijnier, maar ik ben overal inzetbaar.

Mijn eerste pc was een Pacard Bell desktop pc op windows 98. Die is dan na enkele jaren vervangen geweest door een ineen gestoken desktop om te gamen. Dat was een AMD 3000+ met een voor in die tijd heuse videokaart. Daarnaast had ik toen ook een allereerste Laptop en die liep toen al op Windows XP. Daar die niet veel werd gebruikt heb ik die na een half jaartje van de hand gedaan en mijn game pc van een upgrade voorzien. Ik kreeg toen een relatie met mijn huidige vrouw en van gamen kwam niet veel meer in huis en ik hoefde zo een zware pc niet meer te hebben. Die heb ik dan verkocht en heb ik om wat meer plaats te hebben vervangen door een Packard Bell laptop die eveneens op Windows XP liep.Die heeft het 9 jaar uit gehouden. Daarna kwam mijn eerste Android tablet die liep op Android 2.3.6 en had toen nog een recetief scherm in plaats van een capactief scherm die nu gangbaar is. Die heeft dan mijn dochter laten vallen, natuurlijk scherm gebroken. Die is dan vervangen geweest door een spotgoedkoop Android 4.0 netbookje dat ik rechtstreeks vanuit China heb geimporteerd. Daarna terug naar Windows met een Asus T205XA en nu sinds September vorig jaar een Asus T100. Ik heb alles aan mijzelf geleerd. Ook het Android gebeuren heb ik aan mijzelf geleerd.
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
ben in augustus 1981 beginnen te werken als ondergrondse mijnwerker te Zolder ...eind '89 hebben ze me ferm bij me kl..... gehad en ben ik noodgedwongen moeten vertrekken (1maand te vroeg hoorde ik pas achteraf om in aanmerking te komen voor een statuut ! )
met dit statuut kon ik dan op 45 jarige leeftijd op pensioen gegaan zijn en nu dus niet !
**pas later hoorde ik van de Gemeentelijke sociale dienst dat ik na het vertrek op de Koolmijn nooit had mogen gaan werken zelfs niet voor 1 dag ....dan had ik alsnog mijn pensioen gekregen op de leeftijd van 45 jaar .. in dit apenlandje houden ze de mensen dom .. maart 1990 ben ik in een 3 ploegen systeem gaan werken op Belfort in de productie van plastieken zakken ...denk nu aan die van C&A , Aldi , Blokker , en andere grote merken zoals de Bijenkorf en Jantje Smith...ben daar omwille van een familiale kwestie moeten vertrekken ..en in een diepe depressie gevallen omwille van deze familiale kwestie..ben er stilletjes er uit maar er is steeds weer iets dat me doet terug vallen ....
omwille van deze familiale kwestie en omwille van een lichamelijke kwaal ben ik dan werkeloos geworden ...en ben nu ruim 15 jaar werkeloos ..
ik heb wel in deze 15 jaar verschillende interim'jobs gehad maar deze waren steeds van korte duur ...de laatste interim job was het maken van hob units
in 2012 /2015 werd ik manusje van alles in een rusthuis voor ouderen ...en deed er zowat van alles tuinieren ,poetsen tot zelf eten maken voor deze bejaarden (dit was enkel indien de kok ziek of op verlof was )..
ben nu op het moment in begeleiding bij de GTB ( dit is een dienst in de Vdab maar dan voor mensen met een beperking )*lichamelijk of mentaal .
 

fred1946

Steunend lid
Vip Lid
Lagere onderwijs gehad tot de 6de klas en toen gaan werken.
Ben begonnen te werken op me 15de jaar in 1961
Was een type 11 bazen 13 ongelukken.Maar toch goed weg gekomen.
35, jaar gewerkt bij de GEB(gemeente Energie Bedrijf) in Amsterdam,als elektra en gasmeters controleren.
In 1995 kwam ik bij een vriend die had een pc,vroeg wat is dat,en wat gebeurd er als ik daar op druk,dus geen kl**ten verstand van.
Is leuk moet je ook kopen,geen interesse,een maand later stond hij voor me deur met een IBM desktop zo een platte met een kleine scherm,zwart wit,40MB HD en 4MB geheugen.
Toen was het nog een inbel systeem dacht met 164KB met dat mooie geluid duurde lang,het was het een of het ander bellen of internet.
Windows 3.11 met 11 schijfjes en vroeg steeds om een nieuwe schijf bij het installeren ook dat duurde erg lang.
Kreeg er toch gein in en later een andere gekocht,ben wel geen ICTer maar kan me aardig helpen,en als ik er niet uit kom gaan we gewoon naar pctuts daar zitten de behulpzame mensen.
Als je dat gaat vergelijken met nu met al dat GB TB ben bang als het nog sneller gaat dat ik het niet meer bij kan benen,lol.
Nu lekker van me AOW pensioen genieten,vind het goed zo na 40 jaar werken.

Vriendelijk bedankt Tuts voor deze mooie Topic.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan