Windows 7 Pdf vertalings programma

nvdh

PCT Lid
Hoi, kan mij iemand helpen met een programma waarmee ik Pdf files mee kan vertalen. Dus niet google vertalen maar diverse pagina's vertale.
Alvast bedankt.
 

Skippy

Beheerder
Forumleiding
Admin
Ik denk niet dat zoiets bestaat, misschien eerst het pdf bestand converteren naar een tekst ( Word ) bestand en daarna de vertaalpoging.
Nooit geprobeerd of nodig gehad, maar misschien werkt dit dan met de link van knoet dat hij hierboven gegeven heeft. Even proberen dus.
Al ken ik geen enkel vertaalprogramma dat rekening houd met de grammatica. Het worden vaak zinnen in onlogische volgorde en met woorden er tussen die niet goed vertaald zijn.
Voor direct gebruik is het dan niet geschikt, je zal nog veel zelf moeten corrigeren.
 
Laatst bewerkt:

J.W.

Steunend lid
Vip Lid
Het programma is NIET gratis. Men kan wel een gratis test doen.
Ik heb het eens geprobeerd met een Duitse handleiding (pdf) en de vertaling (ook de grammatica) viel best mee op enkele kleine fouten na.
Een "Putztuch" vertalen als "vod" is wel een uitschuiver.
Ik heb dezelfde tekst ook eens ingevoerd in "Google Translate". Hier was de vertaling voor "Putztuch" wel juist (reinigingsdoek) maar de grammatica... laten we daar maar over zwijgen.
 

knoet

PCT Lid
@JW Ze hebben een Pro versie die niet gratis is maar je hoeft die niet nemen,met de twee vakken in bovenstaande link kan je blijvend gratis vertalen.
 

J.W.

Steunend lid
Vip Lid
Voor zover ik kan lezen zijn er drie versies: Starter (€5,99 per maand) - Advanced (€19,99 per maand) - Ultimate (€39,99 per maand)
Het aantal documenten dat u kunt vertalen gaat van 5 per maand voor Starter, 20 per maand voor Advanced en 100 per maand voor Ultimate.
Er is ook een gratis proefperiode.

Bij "document vertalen" staat dat dit enkel kan bij Word of PowerPoint.

De topicstarter heeft het niet over enkele woorden of zinnen maar pdf-documenten van meerdere pagina's.
 

cvdw

Steunend lid
Vip Lid
ik gebruik deepl.com en ben daar best tevreden mee. (het is een zelflerend programma)
 
Bovenaan Onderaan