Status
Niet open voor verdere reacties.
LG K8 & K5

Inleiding
LG heeft aangekondigd dat ze nog eens 2 betaalbare smartphones naar Europa gaan brengen. LG heeft al eerder enkele smartphones in dit segment gelanceerd dit jaar, nu maar hopen dat ze zichzelf niet dood concurreren natuurlijk met al die toestellen in het betaalbare segment. De LG K8 komt naar alle waarschijnlijkheid in April naar Europa, maar aan welke prijs is nog niet geweten en over de K5 is nog minder geweten. Word verder voor jullie opgevolgd.

Scherm

LG K8:
De LG K8 komt met een IPS LCD 1280x720 pixels op een 5” scherm met wat een 294PPI garandeerd en dus een HD scherm is.

LG K5:
De LG K5 komt met een IPS LCD 854x480 pixels op een 5” scherm wat neer komt op 196PPI en is dus een FWVGA scherm is.

Camera’s

LG K8:
De LG K8 komt met een rearcamera van 8MP met autofocus en LED flits. En bied onderandere Geo tagging, gezichts herkenning en panorama.
Een front camera mag natuurlijk ook niet ontbreken en dit keer krijgt dit toestel er eentje van 5MP aan boord wat ruimschoots voldoende moet zijn voor selfies of video bellen.

LG K5:
De LG K5 komt met een rearcamera van 5MP met eveneens autofocus en LED flits en bied ook Geo tagging en gezichts herkenning.
Een frontcamera heeft deze kleinere broer natuurlijk ook, maar dit keer eentje van 2MP, waarmee het ook nog lukt om selfies mee te maken en te videobellen.

Chipset

LG K8:
De LG K8 komt met een Mediatek MT 6735 processor in een Quad core configuratie geklokt op 1.3GHz Cortex A53 Mali T720. 1,5GB RAM en komt met 8GB intern geheugen dat uitbreidbaar is.
Uit de doos draait de LG K8 op Android 6.0

LG K5:
De LG K5 komt eveneens met een Quad core 1.3 GHz processor aan boord, maar verder is er niets geweten erover. Wel dat hij 1GB RAM meekrijgt en eveneens 8GB intern geheugen meekrijgt dat ook uitbreidbaar is met een micro SD kaartje.

Batterij

LG K8:
De LG K8 komt met een 2125 mAh Li-Ion batterij dat verwijderbaar is.

LG K5:
De LG K5 komt met een vewijderbare 1900mAh Li-Ion batterij.

Specificaties

LGk8: http://www.gsmarena.com/lg_k8-7927.php

LGK5: http://www.gsmarena.com/lg_k5-7980.php
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan