Gisteren update windows 10

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
probeer dan eens de stopcode te noteren ..ben je in het bezit van de dvd of de iso..indien niet dien je het media creation tool te gebruiken om jouw Windows 10 te herstellen ! *vermeld eerst eens de stopcode !
 
Kan muis niet bedienen ook toestenbord niet en geen internet.
Heb wel een windows 10 schijf nooit gebruikt weet ook nietwat erop staat
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
IRQL not less or equal kan dus van alles zijn ... staat er niets anders achter equal vermeld ..!
het is dus een driver probleem ..vermoed ik
 
Heb de schijf erin gedaan en hiervan laten opstarten zie alleen windows logo verder niet lampje dvd schijf knippert
 
Krijg nu volgende bericht
Recovery: There was a problem with a device connected to your pc
AN unexpected I/O error has occurred
Error code : 0x00000e9
This problem can happen when a removable storage device is removed while it's in use or is failing. Properly connecting any removable storage and restarting your PC may fix the problem.

Press enter to try again
Press F8 for startup Settings

Wat zal ik nu doen? vvor ik wat verkeerd doe
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
de Windows dvd die jij in je bezit heb is waarschijnlijk van een oudere versie ..gebruik het media creation tool om je pc te herstellen ..
je kan via het MCT je een dvd en deze dan gebruiken om een opstartherstel te doen .
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
download Media Creation Tool Windows 10 build 15063
start het tool op op een pc met internet en kies de optie om een installatie media aan te maken voor een andere pc ..zodoende dat je de dvd kunt aanmaken ..
standaard zal de architectuur geselecteerd worden aangaande van welke pc je deze tool opstart ..m.a.w. indien je dit tool opstart op een 64 bit systeem en je dient een 32 bit dvd aan te maken dan dien je dit in te geven door eerst het vinkje weg te halen bij "gebruik de aanbevolen opties voor deze pc ".
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
en deze windows dvd was van windows 10
volledig akkoord ...maar indien je deze dvd aangemaakt heb toen de build 10240 nog aanwezig was en je gebruik nu build 15063 dan zal zo wie zo de dvd een fout geven ...de dvd is in dit geval dus een verouderde versie tenopzichte van de Windows 10 die in gebruik is .
 

cve

Medewerker
Forumleiding
Ik ben gewoonweg heel graag up to date en dat ben ik ook, maar ik merk eigenlijk heel weinig verschil hoor tussen de oude en de nieuwe build.
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
En de recovery disk die bij jullie staat is dat dezelfde
nee das niet hetzelfde ...de recovery disk bied je een aantal opties gaande van een opstartherstel tot het terugplaatsen van een eerder aangemaakte image of het gebruik van een opdrachtprompt .. ken je nog de recovery disk Windows 7 wel deze van de Windows 10 heeft dezelfde opties maar in een ander jasje .

dutch54 zei:
Je kon niet kiezen in een build alleen windows 10 of windows 10 in 1 taal en windows 10n
de build kun je inderdaad niet kiezen of selecteren maar dit is de allerlaatste uitgebracht MCT en je verkrijg automatisch build 15063.250 indien je een verse installatie doet via de verkregen dvd .. je dient niet voor de Windows 10n te gaan !
 
Bovenaan Onderaan