Status
Niet open voor verdere reacties.
Mijn Mc Afee antivirus liep af op mijn laptop windows 8.1 en ik had nog een licentie liggen van Kaspersky Pure 3.00 voor 172 dagen.
Dus Mc Afee uninstall en install Kaspersky.
Dan zag ik dat Kaspersky een trojan zag en ik heb zeker twee uur gescand en malwarebytes anti-malware ook laten draaien.
Na de scan kon ik één keer op google terug, en nadien niets meer.
Als ik google vraag geeft hij me iets twee lijntjes met iets met €en d.
Wat te doen?
Dank bij voorbaat.
Rosette
 
Dank u wel, ik heb adware cleaner gedownload, en computer laten scannen. Er werd SWDUMon verwijderd. Nadien terug google opgestart,

Nadien terug €d€/€, google kan niet meer verbonden worden
 
Ik gebruikte google.be als browser maar heb ook google chrome. Waar ik die vandaan heb weet ik eigenlijk niet. Gedownload? Ik herinner het me niet. Maar deze werkt ook niet. Ik heb het net geprobeerd.
Ook mijn gmail komt niet meer binnen. Ik heb een deel foto's bij google staan, maar ik kan nergens meer aan.
 
betreft het hier dan om een licentie te gaan die je op meerder pc's kunt gebruiken !
het is waarschijnlijk zo dat op de pc (laptop) waarmee jij nu problemen onder vind de plug-in ontbreekt ..
 
Google Chrome is een Internet browser zoals Internet Explorer en Firefox . google.be is een zoekmachine . Je Gmail werkt ook niet meer , je kan niet meer bij je foto's bij google , ik veronderstel dat je dan een Google+ account hebt . Kaspersky die een trojan gevonden heeft . Ik heb de indruk dat door die trojan je Google account gehackt werd . De beste oplossing voor je probleem die ik zie is je verder te laten helpen door malware specialisten , want er is duidelijk iets aan de hand met je computer.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan