Windows 8 image maken

Status
Niet open voor verdere reacties.

janv

PCT Lid
hoe kan ik een image maken van windows zodat als de image op de computer staat dat ik dan al nieuwe gebruiker alles moet instellen.

wie kan mij helpen.
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
ik denk dat je toch wel iets anders bedoeld dan een image van een bestaande Windows want je geeft aan dat je dus nadat deze " image " aanwezig is je enkel een gebruiker wenst aan te maken ..
neem je een " image " >back-up van een systeem dan is daar dus al een gebruiker aanwezig **denk niet dat je dit voor heb ..
**denk eerder dat je een installatie media wenst te behalen dat al het werk voor je doe en waar dat dus ook al de updates aanwezig zijn zodat je deze niet nadien dient te installeren en dat je tijdens deze installatie enkel maar de juiste gebruiker dient aan te maken m.a.w je wilt een geslipstreamde Windows 8.1 installatie media welke tevens up2date is .
 

janv

PCT Lid
Qtex klopt helemaal ik wil inderdaad een image die een nieuwe gebruiker kan aan maken niet een kopie van een bestaande image.
weet jij hoe ik dat kan doen.
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
succes ermee ..ene waarom eigenlijk nu nog aangezien ook binnenkort (denk 2 of 3 jaar) de Windows 8.1 stop gezet word en Microsoft enkel nog verder gaat met de Windows 10
 

janv

PCT Lid
Qtex

het is gelukt het was niet simpel maar meerdere keren geprobeerd en toen is het gelukt nog bedankt
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan