Mozilla Firefox 82 crasht vanwege antivirussoftware

Status
Niet open voor verdere reacties.

Ivan

Oprichter
Forumleiding
Admin
1603517191116.png

Mozilla heeft Firefox 82 een paar dagen geleden uitgerold, maar het bedrijf moet de automatische uitrol nu vertragen vanwege bugs die door gebruikers zijn gemeld.

Meer specifiek heeft TechDows twee verschillende wijdverbreide problemen opgemerkt die Firefox teisteren en die Mozilla al heeft erkend.
De eerste betreft het afdrukprobleem, aangezien sommige gebruikers ontdekten dat het afdrukken van bonnen niet meer werkt zoals verwacht, en wat ze krijgen is slechts een blanco vel papier. Mozilla is al een onderzoek gestart naar dit probleem en het bedrijf test nu een oplossing in de meest recente bètaversie van Firefox 83.


Antivirus-problemen​

Maar wat erger is, is dat Firefox niet langer goed lijkt te spelen met verschillende antivirusproducten die op Windows-apparaten zijn geïnstalleerd.
De browser crasht bij het opstarten op apparaten waarop software is geïnstalleerd die is ontwikkeld door Symantec en Trend Micro, en iemand beweert dat het allemaal gebeurt, zelfs wanneer Windows Defender , de standaard antivirusbescherming van Windows 10, is ingeschakeld.
Volgende week zou er een update uitkomen dat deze problemen verhelpen.

Ps: Zelf heb ik geen problemen met firefox 82
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan