Bulgavarna is terug

Status
Niet open voor verdere reacties.
Hey Skippy , en Tuts, en alle leden, ik ga nu niet het help forum gaan volschrijven. Van in de beginne was ik lid. onder Bulgavarna maar kende mijn paswoord niet meer en ook werd mijn gmail box een 4 tal jaar geleden gehackt. Soms zijn er problemen en vond dat ik mij terug diende aan te sluiten, in geval van.... .
Nu dat de technologie vooruitgang maakt zou ik een voorstel willen doen. Een rubriek 3D printen, sinds vorige week ben ik bezitter hiervan, (een geschenk) Wahao i3 Duplicator Plus , maar is nog niet uitgepakt of gemonteerd, zal eerst de gebruiks aanwijzing goed moeten lezen . Ook ontwerpen zelf maken, Bv. 3d print van foto's . Misschien zijn er onder de leden experten. Ik wens jullie allen een prettig week end, en blij dat ik er terug bij ben.
 
  • Like
Waarderingen: Tuts

cve

Medewerker
Forumleiding
Dat 3D printen begint toch aardig in de lift te zitten he. Ik heb nog niet eens een gewone printer, ver van een 3D printer. Mijn vrouw heeft een all in one printer, maar ik heb er geen. Ben ook niet verbonden met haar printer. Als ik iets geprint wil hebben dien ik het door te sturen naar haar. Dat is heel sporadisch, dus is het aanschaffen zeker niet aan de orde. Maar hoe zo een 3D printer werkt heb ik mij inderdaad ook al enkele keren afgevraagd. Maar of er hier experts tussen zitten?
 
Bedankt Stallion, sinds 3 weken een Wanhao i3 duplicator plus in huis . nog niet uitgepakt, eerst de 83 tal gebruiksaanwijzing doornemen, ook Freecad 3D instuderen ,om dan over te gaan naar uitpakken van het machien. Ik heb verschillende websites bezocht waar men gratis STL files kan downloaden, maaar de bedoeling is om zelf te ontwerpen. Heb jij al iets verwezenlijkt??? . Heb gisteren nog een hand 3d scanner gekocht XYZ , maar bij installatie kwam het bericht dat mijn laptop niet voldoed aan de eisen van dit ding. Dus een andere machintje kopen. Nu een Eee . Wens je een prettige dag toe.
 
Even terug naar het 3 D Printen, uiteindelijk toch door de hendleiding geraakt van de Wanhao i3 duplicator Plus. En de eerste printen gemaakt. Voor wie de kans waagt er een te kopen, er staan op het web tal van sites waar men een carrousel heeft van 3d print modellen. even in de zoek machine 3D print modellen en een waaier komt te voorschijn. Ik hoop dat ik hiermee kan bijdragen tot diegene die de stap willen zetten. Groeten uit Bulgarenland
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan