Gisteren update windows 10

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
vermeld dan eens het snid nummer of het modelnummer echt met de gegevens die jij eerder meedeelde kom ik enkel op de XP uit ..
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
Ja heb er ook windows 7 en windows 10 opgehad inbegin draaide deze perfect
je zegt in het begin ...hiermee bedoel je dus het vroege begin als deze Windows 10 niet ouder is dan 1 maand..veronderstel ik dan ..
ik kom telkens uit op een XP
 
Zodra window 10 verscheen heb ik een gratis upgrade gedaan op windows 7 hier heeft hij zeker maanden goed op gedraait. Ik weet dat bij Acer dit model niet te vinden is maar moet selecteren als aspire 7110 of 9410Z.
 
Heeft wat langer geduurd maar ben weer terug.
Laptop update:Oude schijf zoveel mogelijk slanker gemaakt en op een ssd schijf gezet, echter KB4019472 via handmatige installatie erop gezet gaf wel op het eind een error: onbekende hard error, wat deze is kan ik niet vinden, echter gaf wel aan in geschiedenis van updates dat deze voltooid is. Kan deze error kwaad of niet?
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
kijk nu eerst welke build je draait ...systeem info .
je heb het over een hardware error ...kijk eens in apparaatbeheer of daar ergens een vermelding staat ...geel uitroepteken of zo !
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
de KB4019472 geeft je inderdaad deze build ...wenste je build 15063.296 te verkrijgen diende je het Media creation tool te gebruiken (eerder al vermeld ) om een dvd of usb stick aan te maken en daar dan van op te starten ....jij zou nu ook het MCTool kunnen gebruiken om deze huidige build up te graden naar 15063.296

betreffende de hardware probleem ...maak jij gebruik van een draadloze muis of hangt er iets anders aan de laptop.
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
dan is het voor mij een raadsel waarom dat jij een melding betreffende de hardware krijgt te zien ...of het moet zijn dat deze laptop in feite niet geschikt is voor de Windows 10
 
Kan het geen stuurprogramma zijn wat verkeerd geinstalleerd is?
Of kan ik een systeem herstel doen alleen ben ik bang dat hij dan weer geen voldoende drivers ziet , of ziet hij het nu wel
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
je kan je voorzorgen nemen en de huidige drivers backuppen ..op een externe drager...
het kan tevens zijn dat bij het vernieuwen de drivers nu wel gevonden worden ... ik kan enkel voor mezelf spreken en heb er hier nog nooit problemen mee gehad na een vernieuwde Windows 10 ... echter is niet elk systeem hetzelfde ..
wat ik je wel aanraad is om de laptop dan bedraad aan te sluiten zodat indien nodig de drivers opgehaald kunnen worden .
 
Bovenaan Onderaan