Malwarebytes 4.0.4


Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
het is effe wennen aangezien Malwarebytes 4.0.4 een volledige nieuwe jasje gekregen heeft ..tevens werd de bescherming ook opgeschroefd ..
naast de verbeteringen voor malwaredetectie werd het uitzicht ook opnieuw ontworpen met een schoner en eenvoudiger ontwerp ..

Belangrijkste kenmerken:
Verbeterde nul-uur detectie
- lokaliseert nieuwe bedreigingen zodra ze zich voordoen en voordat ze uw apparaat kunnen besmetten .
Uitgebreide malwaredetectie - blokkeert nog meer malware voor verbeterde bescherming
Gedetecteerde gedragsloze handtekening - identificeert de nieuwste varianten van gevaarlijke malwarefamilies die traditionele handtekeningen proberen te omzeilen door het inpakken van de runtime, obfuscatie en codering, en biedt onmiddellijke bescherming tegen nieuwe bedreigingen die traditionele AV moeilijk kan detecteren
Sneller bedreigingsdefinitieproces - waardoor de tijd aanzienlijk verkort wordt die nodig is om u tegen nieuwe bedreigingen te beschermen
Vernieuwde gebruikersinterface - Volledig opnieuw ontworpen gebruikersinterface die intuïtief, informatief en gebruiksvriendelijk is
Dreigingsstatistieken - hiermee kunt u in realtime zien wat Malwarebytes voor u doet en geeft u een beeld van welke bedreigingen er op u afkomen en welke er worden geblokkeerd.
Cybersecurity-nieuws - dynamische feed houdt u op de hoogte van de nieuwste bedreigingen en andere beveiligingsonderwerpen
Gemakkelijkere updates - meer automatisering betekent dat u de nieuwste bescherming met minder inspanning ontvangt...anders gezegd komen de updates sneller toe..

U kunt Malwarebytes 4 downloaden vanaf onze website download link .

Ashampoo_Snap_woensdag 6 november 2019_21h09m30s_003_.jpg

Ashampoo_Snap_woensdag 6 november 2019_21h12m13s_004_.jpg


Bron www.malwarebytes.org
 

aardbei

Steunend lid
Vip Lid
deze versie vind ik prettiger om mee te werken.
Bij versie 3.x kon je vaak de helft niet lezen op het scherm als je aan het scannen was.
 

DDragon80

Beheerder
Forumleiding
Admin
Op die screenshots springt me één ding in het oog: "Fantastisch! Uw computer is beschermd."
*zucht*. Zoiets komt (bij mij althans) zeer onprofessioneel over. Als ik niet beter wist, zou ik het onmiddellijk doorverwijzen naar de prullemand.
Zulke technieken worden ook veel toegepast door de malware zelf (wat dit product nu net probeerd aan te pakken). Op het net zie je ook zulke berichten verschijnen dan, zoals "Uw computer loopt gevaar! Download nu de oplossing...". Kan je hier al volledig mee vergelijken. Dus ik begrijp echt niet waar ze het in hun hoofd halen om zo'n nutteloze meldingen te tonen. Moesten die ontwikkelaars die kinderachtigheden nog achterwege laten, dan denk ik dat ze hun product aan de serieuzere bedrijven kwijtraken.
 

Johnny Five

Steunend lid
Vip Lid
Mag best es gezegd worden,deze update ziet er fantastisch uit, beter Leesbaar en ook de kleuren vind ik tof
Ach en die reclameslogan van "Fantastisch! Uw computer is beschermd."
die neem ik met een korreltje zout :LOL::LOL:
 

Bovenaan Onderaan