Malwarebytes stapt de VPN-ruimte binnen met een op WireGuard gebaseerde service

Status
Niet open voor verdere reacties.

Tuts

Oprichter
Forumleiding
Admin
1588228961840.png
Malwarebytes voegt zich bij de lijst van antivirusbedrijven die ook een VPN aanbieden. Genaamd Malwarebytes Privacy, de dienst maakt gebruik van een "nieuwer en sneller protocol": WireGuard.


Nu beschikbaar voor Windows 7 en hoger - Mac, Android, iOS en Chrome OS komen eraan - Malwarebytes Privacy kost $ 59,99 per jaar. Je kunt het ook gebundeld krijgen met een 1-jarige licentie van Malwarebytes Premium voor $ 89,99, waardoor kopers $ 49,99 besparen. Beide opties beslaan maximaal vijf apparaten.


Malwarebytes Privacy gebruikt 256-bit AES-codering om verbindingen te beveiligen en het bedrijf belooft dat het de activiteitenlogboeken van mensen niet bijhoudt. 'Andere VPN's volgen uw online activiteiten mogelijk voor verschillende doeleinden. Malwarebytes Privacy registreert uw online activiteiten niet, of het nu gaat om browsen of om websites te bezoeken

Bij de lancering zijn er meer dan 180 servers in 30 landen, waardoor gebruikers een grote keuze hebben waar ze zich kunnen bevinden. Malwarebytes zegt dat een vertrouwde derde partij de netwerkinfrastructuur heeft gebouwd, terwijl de ontwikkelaars de app en andere componenten hebben gemaakt.


Het meest aantrekkelijke onderdeel van de service is het gebruik van het nieuwe WireGuard-protocol. Sneller dan het veelgebruikte OpenVPN en IKEv2 / IPsec, wordt WireGuard nu pas overgenomen door grote VPN-bedrijven, en Malwarebytes lijkt het enige antivirusbedrijf te zijn met een VPN dat het nieuwe protocol gebruikt.


Het lijkt erop dat Malwarebytes Privacy het eerste product van het bedrijf is in een reeks niet-malware-gerelateerde software. Het bedrijf noemde het "het eerste aanbod in een opkomende reeks privacyproducten", zodat we konden zien dat het wachtwoordmanagers vrijgaf en in de toekomst diefstalbeveiliging identificeerde.

1588228929579.png
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan