Oei da is spijtig.
Ik heb al aan het denken geweest, ik heb na de update een image gemaakt met Acronis true image, als ik nu de partitie "door systeem gereserveerd" formatteer en zonder te herstarten de image die ik heb gemaakt na de update er op zetten, zou dat gaan?